با سلام خدمت شما کاربران محترم در صورتی که پاپ آپ تبلیغاتی برای شما باز شد با یک پیام در قسمت نظرات اطلاع رسانی کنید تا رفع کنیم http://s8.picofile.com/file/8273527384/photo1175686708632594432.jpg دستور تهیه کلوچه کره بادام زمینی + تصویر

دستور تهیه کلوچه کره بادام زمینی + تصویر

دستور تهیه کلوچه کره بادام زمینی + تصویر,

دستور تهیه کلوچه کره بادام زمینی + تصویر

نقشه سایت

خانه
خوراک

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

آمار

    آمار مطالب
    کل مطالب : 591 کل نظرات : 42 آمار کاربران
    افراد آنلاین : 1 تعداد اعضا : 2 آمار بازدید
    بازدید امروز : 143 بازدید دیروز : 4 ورودی امروز گوگل : 0 ورودی گوگل دیروز : 0 آي پي امروز : 2 آي پي ديروز : 3 بازدید هفته : 164 بازدید ماه : 143 بازدید سال : 4,990 بازدید کلی : 92,465 اطلاعات شما
    آی پی : 34.226.244.254 مرورگر : سیستم عامل : امروز : یکشنبه 10 مرداد 1400

    نویسندگان

    آخرين ارسال هاي تالار گفتمان

    کمی طاقت داشته باشید...
    عنوان پاسخ بازدید توسط
    0 62 majid
    0 177 admin
    0 185 majid
    0 140 majid
    0 129 majid
    0 159 admin
    0 167 admin
    0 161 majid
    0 139 alma
    0 150 alma
    0 149 alma
    0 139 alma
    0 150 alma
    0 173 mahla
    0 125 mahla
    0 149 mahla
    0 139 mahla
    0 141 mahla
    0 141 haniye
    0 138 haniye

    تبلیغات

    دستور تهیه کلوچه کره بادام زمینی + تصویر

    این مطلب از بخش آشپزی سایت گروه اینترنتی لبخند است که امید داریم این آموزش را فرا گیرید و از طعم این کلوچه ها راضی باشید. در ادامه این آموزش همراه ما باشید.

    مواد لازم:

    نصف فنجان شکر
    نصف فنجان شکر قهوه ای
    نصف فنجان کره
    نصف فنجان کره بادام زمینی
    ۱ عدد تخم مرغ
    یک و نیم فنجان آرد همه کاره
    سه چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
    نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
    یک چهارم قاشق چایخوری نمک

    طرز تهیه:

    کره رو برای دو دقیقه بزنین (تا زمانی که حسابی شل و خامه ای شکل بشه). حالا شکر رو بهش اضافه کرده و برای دو دقیقه هم بزنین و بعد کره بادام زمینی و تخم مرغ رو بهش اضافه کنین. مواد خشک (آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک) رو در یه کاسه دیگه مخلوط کرده و بعد این مواد رو به مخلوط کره و شکر اضافه کنین.

    خمیر آماده شده رو در یه کیسه پلاستیکی ریخته و برای ۳ ساعت در یخچال بذارین.

    فر رو با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنین. خمیرها رو به حالت توپ های یک و نیم اینچی (۳٫۵ سانیتمتری) در بیارین. حالا این توپ ها رو روی یه ورقه مخصوص پخت کلوچه قرار داده و با استفاده از چنگال اونا رو تخت کرده و شکل بدین. (طبق عکس)

    حالا کلوچه ها رو داخل فر گذاشته و ۹ تا ۱۰ دقیقه صبر کنین تا طلایی رنگ بشن. بعد اونا رو از فر خارج کرده و چند دقیقه صبر کنین. بعد اون رو روی میله های فلزی قرار داده تا به طور کامل خنک بشن.

    برای اینکه کلوچه ها کمتر خشک بشن میتونین اونا رو در دمای ۱۵۰ درجه سانتگراد طبخ کنین.


    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
    کد امنیتی
    رفرش
    کد امنیتی
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]

    تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

    نظرسنجي

    از چه راهی این سایت را پیدا کردید




    به این سایت چند امتیاز میدین؟










    ورود کاربران


    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

    عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی :
     
    کد امنیتی
     
    بارگزاری مجدد